De strategie van II-Watch

II-Watch is een sociaal duurzame franchise-organisatie, dat zich ten doel stelt om de onveiligheid te minimaliseren op dusdanige wijze, dat een leefbaar klimaat mogelijk is. II-Watch onderscheidt vier werelden, waarbij zij een rol kunnen spelen in het optimaliseren van een sociaal veilige omgeving. Deze rol wordt niet alleen verzorgd op preventief gebied, maar ook in het nazorgtraject, waarbij extra aandacht besteed wordt in de communicatie naar verschillende partijen.
Wij werken samen met anderen, zoals o.a. gemeente, politie, wijkbestuur, omdat versterking motiveert en stimuleert tot verbetering van de situatie. II-Watch heeft zijn eigen unieke methodieken ontwikkeld in samenwerking met academici, overheid en instellingen wat resulteert in positieve ontwikkelingen van gebieden.

Wij werken praktijkgericht en verbeteren samenlevingsgebieden, daar waar nodig, door het o.a. inzetten van sfeerkeepers. Dit gebeurt door het nemen van veiligheidscans, onderzoeksresultaten en intensieve communicatie. Met zichtbaar resultaat wordt gewerkt aan de zelfredzaamheid van betrokkenen.

Jarenlange ervaring op het gebied van leefbaarheid in onze samenleving zorgt ervoor, dat we bij uitstek de juiste samenwerkingspartner zijn, bij het realiseren en oplossen van uw problematiek.

Heeft u behoefte om meer te willen weten, samen te werken, ons in te zetten, of partner te worden, ga dan naar contact en vul het formulier in. Wij nemen dan contact met u op.