Partner worden

II-Watch Nederland loopt voorop in zijn methodieken als het gaat om sociale duurzaamheid in veiligheid en leefbaarheid. Wij zijn een innovatieve sociale franchise-organisatie van zelfstandige ondernemers, die allen volgens de gelijke methodiek en met gekwalificeerde medewerkers, de sfeerkeepers, opereren en zien ons als een onderdeel van het sociaal kapitaal van Nederland.

De methodieken, welke II-Watch hanteert, dragen niet alleen bij aan directe oplossingen, maar bieden structureel op de lange termijn, tevredenheid en sfeer voor de directe omgeving. Wetenschappelijk onderbouwd en praktijkervaringen op scholen en in de straatcultuur hebben geresulteerd tot een positieve oplossingsgerichte aanpak in samenwerking met instanties en politie.

Heeft u werkervaring met jongeren, straatcultuur en sociale veiligheid. Bent u communicatief sterk met de juiste sociale vaardigheden, analytisch en kent u uw gebied in uw lokale omgeving, dan bent u wellicht voor ons de geschikte partner.

Wij zijn op zoek naar vriendelijke en stevige persoonlijkheden, die hun omgeving feilloos kennen en in staat zijn een brug te slaan. Spreekt u dit aan, bent u ondernemend en wilt u deel uitmaken van een solide organisatie, waarbij voordeel te behalen valt op sociaal en economisch gebied. Neem dan contact met ons op om franchisepartner te worden van II-Watch Nederland.

Een veilige omgeving…dat doen we met elkaar!